вторник, 12 ноември 2013 г.

Баница с фиде

Продукти: - 4 яйца, 500 г кисело мляко, 200 грама сирене, 60 мл олио, 5 топки фиде и три кори за баница - яйцата, млякото, олиото и сиренето се разбиват - добавя се фидето и се оставя 15 минути да попие ... дъното на тавата се намазва с олио, постилат се две кори за баница, като краищата се оставят навън - изсипва се сместа и се покрива с третата кора за баница, като останалите навън крайчето се завиват навътре да се образува ръбче. Отгоре се намазва с 1-2 супени лъжици олио и се пече на умерена фурна на 180 градуса.
Да ви е сладко!

Няма коментари:

Гръцки тънък хляб със сирене

Определето му станах фен на този гръцки тънък хляб със сирене. Дори си позволих модифисация със сиренето вътре, а не отгоре, както и ...