Измивате картофите добре и ги слагате да се варят, с кората. Когато са почти сварени ги вадите, отцеждате и оставяте да поизстинат. Разрязвате след това на половина и с вилица издълбавате. В отделен съд нарязвате бекон, шунка или друг вид мръвка, чуквате 3 яйца и разбърквате добре. Може да добавите и пакетче крема сирене и пресован чесън. Запълвате картофите, наливате малко водичка в тавата и печете. Малко преди финала поръсвате с настърган кашкавал и връщате във фурната за около десетина минути.
сряда, 13 ноември 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Гръцки тънък хляб със сирене
Определето му станах фен на този гръцки тънък хляб със сирене. Дори си позволих модифисация със сиренето вътре, а не отгоре, както и ...
-
Определето му станах фен на този гръцки тънък хляб със сирене. Дори си позволих модифисация със сиренето вътре, а не отгоре, както и ...
-
Продукти 5 с.л. захар за карамелизиране За крем карамела: 6 яйца 1 ч.ч. захар 2 ванилии 600 мл. прясно мляко За кексовата смес: 1 яйце 10...
Няма коментари:
Публикуване на коментар