сряда, 13 ноември 2013 г.

Пълнени картофи


Измивате картофите добре и ги слагате да се варят, с кората. Когато са почти сварени ги вадите, отцеждате и оставяте да поизстинат. Разрязвате след това на половина и с вилица издълбавате. В отделен съд нарязвате бекон, шунка или друг вид мръвка, чуквате 3 яйца и разбърквате добре. Може да добавите и пакетче крема сирене и пресован чесън. Запълвате картофите, наливате малко водичка в тавата и печете. Малко преди финала поръсвате с настърган кашкавал и връщате във фурната за около десетина минути. 


Няма коментари:

Гръцки тънък хляб със сирене

Определето му станах фен на този гръцки тънък хляб със сирене. Дори си позволих модифисация със сиренето вътре, а не отгоре, както и ...