събота, 9 ноември 2013 г.

Сладки пилешки крилца



Правите смес от по 2 лъжици олио, балсамов оцет, кетчуп и мед. Слагате сол и черен пипер, а може и ситно нарязан или счукан чесън. Поставяте крилцата в една тавичка и хубаво ги намазвате с получената вече амалгама. Оставяте да престоят така 12 часа / може и повече/.
Печете във фурната. Избирате гарнитура за крилцата и за себе си :))))
Сервирате с чаша вино, може и вода :) и .... консумирате ...
Направо си облизвате пръстите от кеф и питате за още :)

Няма коментари:

Гръцки тънък хляб със сирене

Определето му станах фен на този гръцки тънък хляб със сирене. Дори си позволих модифисация със сиренето вътре, а не отгоре, както и ...